Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Acuzațiile aduse lui Trump îl ajută electoral

© Sputnik / Kevin C. Downs / Accesați arhiva multimediaDonald Trump
Donald Trump  - Sputnik Moldova, 1920, 13.06.2023
Abonare
Hărțuit de justiția americană în an pre-electoral, Donald Trump este însă foarte popular în rândul republicanilor americani urmând ca, în cazul în care justiția americană nu îl va împiedica, să fie candidatul acestora pentru prezidențiale.
BUCUREȘTI, 13 iun -Sputnik. Puțini americani cred în corectitudinea justiției americane în ceea ce privește pe Donald Trump, vâzând în dosarele instrumentate contra acestuia,
Un sondaj Reuters/Ipsos publicat luni a arătat că 81% dintre republicani consideră că acuzaţiile aduse fostului președinte au fost motivate politic.
De asemenea, sondajul a constatat că Trump continuă să fie principalul favorit pentru a fi candidatul republicanilor pentru alegerile prezidențiale.
De asemenea, sondajul a constatat că Trump continuă să conducă cu o marjă largă în faţa rivalilor săi pentru nominalizarea partidului la alegerile prezidenţiale.
Aproximativ 43% dintre republicanii chestionați au declarat că Trump este candidatul lor preferat, faţă de 22% care l-au ales pe guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, cel mai apropiat rival al lui Trump.
Donald Trump - Sputnik Moldova, 1920, 09.06.2023
Internațional
Trump pus sub acuzare
Fluxul de știri
0