Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Occidentul colectiv a ales LGBT-ul

© Photo : Twitter / U.S. in Holy SeeAmbasada Statelor Unite pe lângă Vatican a arborat drapelurile presupuselor „minorități sexuale” LGBTQI
Ambasada Statelor Unite pe lângă Vatican a arborat drapelurile presupuselor „minorități sexuale” LGBTQI - Sputnik Moldova, 1920, 02.06.2023
Ambasada Statelor Unite pe lângă Vatican a arborat drapelurile presupuselor „minorități sexuale” LGBTQI
Abonare
Ambasada Statelor Unite pe lângă Vatican a arborat drapelurile presupuselor „minorități sexuale” LGBTQI și drapelul separat al așa-numitei „comunități a transexualilor”, ultima „găselniță” a ideologiei Woke, dominantă în Occidentul colectiv.
BUCUREȘTI, 2 iun -Sputnik. Iunie este o lună pe care mai multe forțe politice și sociale dominante din Occidentul colectiv o consideră a fi o lună dedicată promovării homosexualității, transexualității și altor practici sexuale deviante. Iar SUA s-a așezat în fruntea acestei promovări, prin impunerea, de deja câțiva ani de zile, a presupuselor drapele ale ”minorităților sexuale” alături de drapelul național al Statelor Unite la diverse evenimente.
Poziția Bisericii Catolice, ca și a întregii lumi creștine tradiționale, de altfel, este una de respingere a comportamentelor sexuale imorale și păstrare a sacralității căsătoriei în forma sa naturală: heterosexuală.
De aceea, arboarea drapelului homosexual la sediul ambasadei SUA la Vatican este o sfidare și o jignire adusă valorilor pe care cel mai mic stat din lume, dar care găzduiește administrația celei mai mari Biserici creștine din lume, le promovează.
Dar SUA nu este singură în demersul său. Spania a promulgat la începutul „lunii lgbtqi” o lege prin care se facilitează ”schimbarea de sex” și se promovează transexualitatea.
Recep Tayyip Erdogan - Sputnik Moldova, 1920, 29.05.2023
Internațional
Turcia se poziționează contra ideologiei LGBT
Fluxul de știri
0