Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Intrări de tehnică militară din România în Moldova

© Sputnik / Мирослав Ротарьtehnică militară
tehnică militară - Sputnik Moldova, 1920, 28.05.2023
tehnică militară
Abonare
Astăzi prin punctul de trecere a frontierei Leușeni-AlbițaIntrări a intrat de tehnică militară din România în Moldova pentru participarea exercițiile militare internaționale care vor fi organizate în țara noastră.
CHIȘINĂU, 28 mai - Sputnik. Anterior Ministerul Apărării de la Chișinău a anunțat că Armata Națională va desfăşura, în perioada 25 mai — 2 iunie, exercițiul internațional combinat pe domeniul apărării antiaeriene ,,Bastion Aerian-2023″, în scopul asigurării măsurilor de securitate pe perioada desfășurării celui de-al doilea Summit al Comunității Politice Europene (CPE).
Exercițiul va avea loc la centrele de instruire ale Armatei Naţionale și în regiunile adiacente și va reuni peste 200 de militari moldoveni, francezi, britanici, români și americani.
Scopul exercițiului este să asigure protecția antiaeriană ale obiectivelor desemnate în cadrul CPE.
Ministerul Apărării comunică că la antrenamente va fi implicată tehnica militară din dotarea Armatei Naționale, precum și cea a armatelor franceze și britanice.
Trageri de luptă, militari moldoveni - Sputnik Moldova, 1920, 10.05.2023
Republica Moldova
Militari moldoveni și români, exercițiu militar comun la Bălți
Fluxul de știri
0