Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La Bălți s-au finalizat exercițiile militare cu rezerviștii

© Photo : Ministerul Apărării al Republicii MoldovaMilitari moldoveni și tehnică americană
Militari moldoveni și tehnică americană - Sputnik Moldova, 1920, 20.05.2023
Abonare
La Brigada de infanterie motorizată „Moldova” de la Bălți a avut loc ceremonia de finalizare a exercițiului cu rezerviștii Forțelor Armate.
CHIȘINĂU, 20 mai – Sputnik. Ministerul Apărării anunță că la Brigada de infanterie motorizată „Moldova” de la Bălți a avut loc ceremonia de finalizare a exercițiului cu rezerviștii Forțelor Armate, în cadrul căreia au fost înmânate diplome de onoare, grade militare și certificate de participare.
Comandantul Armatei Naționale, general de brigadă Eduard Ohladciuc, a mulțumit militarilor pentru organizarea instruirilor, iar rezerviștilor pentru participare la antrenamentele desfășurate la poligonul din localitate.
Exercițiul a durat cinci zile, până pe 19 mai, și s-a desfășurat în conformitate cu cerințele Legii cu privire la rezerva Forțelor Armate, precum și Planului de instruire al Armatei Naționale pentru anul 2023.
Instruiri cu rezerviștii Forțelor Armate urmează să fie organizate și în lunile iunie și septembrie, curent, în conformitate cu decizia aprobată în cadrul ședinței de Guvern din 22 martie 2023. Ministerul Apărării va informa suplimentar cetățenii cu privire la desfășurarea acestora.
Американские ракеты Patriot размещены в Польше - Sputnik Moldova, 1920, 18.05.2023
Editoriale
Cum au fost distruse la Kiev sistemul de apărare Patriot și mitologia americană
Fluxul de știri
0