România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Nicolae Ciucă - candidatul PNL la prezidențiale?

© Photo : Guvernul RomânieiNicolae Ciucă
Nicolae Ciucă - Sputnik Moldova, 1920, 09.05.2023
Abonare
Tot mai multe voci din Partidul Național Liberal sugerează că Nicolae Ciucă este pregătit pentru candidatura pentru Cotroceni.
BUCUREȘTI, 9 mai -Sputnik. După ce acum câteva luni, președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, sugera că Nicolae Ciucă ar fi un prezidențiabil potrivit pentru partid, numărul vocilor din PNL care merg pe această soluție a început să crească.
Atât ministrul de Interne, Lucian Bode, cât și purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, dau de înțeles că ”prezidențiabilul” din partea PNL ar fi premierul Nicolae Ciucă, președintele partidului.
”Este exagerat să avansăm astfel de scenarii în momentul de faţă. Evident, este în mod automat şi candidatul nostru”, a spus Ionuţ Stroe, întrebat în emisiunea Proiect de ţară: România, dacă Nicolae Ciucă este candidatul PNL la alegerile prezidenţiale.
Nicolae Ciucă - Sputnik Moldova, 1920, 09.05.2023
România
Nicolae Ciucă vrea să schimbe istoria
”Din punctul nostru de vedere, este profilul care cadrează perfect cu această funcţie, a dovedit nu numai competenţă, nu numai decenţă, cumpătare, dar în relaţia partidelor din coaliţie a fost omul echilibrului”, a spus reprezentantul PNL.
Fluxul de știri
0