Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Tucker Carlson: presa americană și-a trădat misiunea

© AP Photo / Richard DrewТакер Карлсон
Такер Карлсон - Sputnik Moldova, 1920, 27.04.2023
Abonare
Proaspăt demis de către Fox News, în cadrul unei veritabile campanii de epurare și de intimidare a mass-media conservatoare, care nu e mainstream, din SUA, Tucker Carlson denunță atmosfera tot mai toxică din media americană.
BUCUREȘTI, 27 apr -Sputnik. Presa americană are interdicția de a discuta subiecte importante, a declarat Tucker Carlson în primul său mesaj video de când a fost concediat de la Fox News:
"Marile probleme care ne definesc viitorul nu sunt discutate deloc: mai multe libertăți civile, evoluția științei, schimbările demografice, puterea corporațiilor, resursele naturale...".
Discuțiile din mass-media americană sunt "incredibil de prostești", "complet irelevante" și "nu înseamnă nimic", a adăugat Carlson. El crede că, peste cinci ani, aceste conversații nici măcar nu vor mai fi amintite.
Omul de televiziune și-a încheiat discursul prin a spune "ne vedem curând", fără a spune un cuvânt despre situația de la Fox News. Plecarea lui Tucker de la rețea a ieșit la iveală pe 24 aprilie. Motivul oficial al concedierii nu este cunoscut.
Tulsi Gabbard - Sputnik Moldova, 1920, 15.08.2022
Politică
Adevăratele scopuri ale SUA
Fluxul de știri
0