Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Adevăratele scopuri ale SUA

© AP Photo / Mary AltafferTulsi Gabbard
Tulsi Gabbard - Sputnik Moldova, 1920, 15.08.2022
Abonare
Fosta congresswoman Tulsi Gabbard din Partidul Republican, acuză administrația Biden că alimentează războiul din Ucraina pentru a deservi interesele noii ordini mondiale și ale corporațiilor din industria militară.
BUCUREȘTI, 15 aug - Sputnik. Prezentă la emisiunea Tonight Show, moderată de Tucker Carlson la postul de televiziune Fox News, politiciana republicană Tulsi Gabbard a vorbit și despre criza din Ucraina.
”În pofida tuturor predicilor și a lacrimilor de crocodil, democrații nu s-au sinchisit niciodată de moralitate. Nici de poporul Ucrainei, nici de apărarea democrației. Scopul este schimbarea de regim în Rusia și amplificarea conflictului pentru întărirea NATO și pentru satisfacerea apetitului corporațiilor din industria apărării. Iar pentru Joe Biden mai este și ”noua ordine mondială”, a declarat Gabbard, preluată de Flux24.
De asemenea, ea a adus aminte de o declarație a lui Madeleine Albrigt, fosta secretar de stat a SUA în timpul administrațiilor Clinton, care a declarat cu cinism în perioada mandatului ei că o jumătate de milion de copii irakieni morți a fost un preț ”care a meritat plătit” pentru politica de sancțiuni aplicate de administrația Clinton, Irakului.
Fluxul de știri
0