Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a vizitat punctul de conducere al grupului de trupe „Dnepr” din Herson

© POOL / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 18.04.2023
Vladimir Putin
Abonare
Președintele Rusiei a vizitat regiunea Herson, unde a audiat rapoartele liderilor militari cu privire la evoluțiile operațiunii militare speciale.
CHIȘINĂU, 18 aprilie - Sputnik. Președintele rus, Vladimir Putin, a vizitat punctul de conducere al grupului de trupe Dnepr, care acționează în direcția Herson, precum și și sediul gărzii naționale Vostok din RPL, transmite serviciul de presă al Kremlinului.
În cadrul întâlnirii de la sediul grupării de trupe „Dnepr”, potrivit sursei, au avut loc discuții despre situația din direcțiile Herson și Zaporojie.
„Președintele a audiat rapoartele comandantului trupelor aeropurtate, generalul colonel Mihail Teplinski, comandantului grupului de trupe Dnepr, generalul colonel Oleg Makarevici și ale alor conducători militari”, este menționat în comunicatul Kremlinului.
Putin i-a felicitat pe ofițeri cu ocazia sărbătorii de Paște și le-a dăruit o copie a icoanei care, potrivit lui, aparținea „unului dintre cei mai de succes miniștri ai apărării ai Imperiului Rus”, a menționat serviciul de presă.
Ulterior liderul rus s-a deplasat cu elicopterul la sediul Gărzii Naționale Vostok din RPL, unde a audiat rapoartele generalului colonel Alexander Lapin și ale alor ofițeri superiori, cu privire la situația din această direcție.
Aceasta este prima vizită a președintelui Rusiei în regiunea Herson.
Aleksei Petrovici - Sputnik Moldova, 1920, 18.04.2023
Republica Moldova
Pe 9 mai la Chișinău va fi organizat Marșul Victoriei și „Regimentul Nemuritor”
Fluxul de știri
0