Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Guvernul a mai aprobat un program, de data aceasta se referă la relațiile interetnice

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaȘedința Guvernului RM
Ședința Guvernului RM - Sputnik Moldova, 1920, 29.03.2023
Ședința Guvernului RM
Abonare
Acțiunile incluse în document vizează patru direcții prioritare: viața publică, limba ca mijloc de integrare, dialogul intercultural și apartenența civică la statul Republica Moldova și mass-media.
CHIȘINĂU, 29 mart – Sputnik. Guvernul Republicii Moldova a aprobat un program de implementare a Strategiei de consolidare a relațiilor interetnice pentru următorii doi ani.
Serviciul de presă al Guvernului scrie că „facilitarea participării minorităților naționale la viața publică, precum și asigurarea protecției și dezvoltării limbilor materne ale acestora sunt câteva dintre prevederile Programului”.
Acțiunile incluse în document, potrivit sursei oficiale, vizează patru direcții prioritare: viața publică, limba ca mijloc de integrare, dialogul intercultural și apartenența civică la statul Republica Moldova și mass-media.
Pentru realizarea Programului de implementare a Strategiei de consolidare a relațiilor interetnice, Ministerul Educației și Cercetării va colabora cu autoritățile și instituțiile de stat, reprezentanții societății civile, organizațiile etno-culturale, partenerii de dezvoltare.
Ион Кику - Sputnik Moldova, 1920, 29.03.2023
Politică
Chicu pune o întrebare incomodă pentru PAS: „unde-i miliardul lui Michel?”
Fluxul de știri
0