Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șoferii de troleibuze din Chișinău vor fi supuși unor verificări foarte riguroase

© Sputnik / Mihai CarausTroleibuze în Chișinău
Troleibuze în Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 25.03.2023
Abonare
Asta după ce vineri, 24 martie, pe o trecere de pietoni de la Ciocana, o fetiță de 12 ani a fost lovită mortal de un troleibuz.
CHIȘINĂU, 25 mart - Sputnik. Șoferii de troleibuze sunt supuși unor verificări mai riguroase, informează Regia Transport Electric Chișinău.
Asta după ce vineri, 24 martie, pe o trecere de pietoni de la Ciocana, o fetiță de 12 ani a fost lovită mortal de un troleibuz.
După această tragedie RTE anunță că este verificată starea fizică și psihologică a șoferilor, sunt verificate fișele conducătorilor și a tuturor incidentelor sau plângerilor în care au fost implicați. La fel, se verifică participarea regulată la instruirile obligatorii privind respectarea RCR.
„În urma verificărilor vor fi întreprinse toate măsurile necesare, de la sancțiuni disciplinare/financiare până la eliberări din funcție. Este important ca șoferii să respecte legile și regulamentele de circulație și să fie supuși verificărilor de siguranță pentru a se asigura că pasagerii și participanții la trafic sunt în siguranță”, este precizat în comunicatul RTE.
Ministerul Justiției - Sputnik Moldova, 1920, 25.03.2023
Societate
Autoritățile moldovenești vor dezvolta pedepsele și măsurile nonprivative de libertate
Fluxul de știri
0