Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Transportatorii de pasageri protestează în fața Inspectoratului General al Poliției

© Sputnik / Anatolii KiriakProtest al transpoortatorilor de pasageri
Protest al transpoortatorilor de pasageri - Sputnik Moldova, 1920, 21.03.2023
Abonare
Transportatorii de pasageri califică drept ilegale acțiunile polițiștilor care au obstrucționat transportarea oamenilor la protestele opoziției.
CHIȘINĂU, 21 mart - Sputnik. Transportatorii de pasageri protestează în fața Inspectoratului General al Poliției împotriva acțiunilor oamenilor legii față de conducătorii mijloacelor de transport care au transportat oamenii la protestele organizate de opoziție.
Asociația patronatelor din transportul de pasageri a anunțat că la manifestația de protest urmează să participe circa 100 de unități de transport.
Președintele Asociației Patronale a Transportatorilor Auto, Oleg Alexa, a declarat că nu a fost emisă nicio restricție de circulație pe drumurile publice spre Chișinău pentru data de 12 martie, ziua în care transportatorii au fost contractați pentru a duce la protestul de la Chișinău oameni din diverse raioane ale țării.
„Cu excepția unei dispoziții a primarului Chișinăului pentru 12 martie, care a interzis circulația autobuzelor de capacitate mare pe străzile principale ale orașului. Poliția ne-a oprit abuziv la intrarea în oraș, însă noi ne-am conformat”, a spus Alexa.
Transportatorii de pasageri califică drept ilegale acțiunile polițiștilor care au obstrucționat transportarea oamenilor la protestele opoziției.
Air Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2023
Politică
Războiul declarațiilor: Air Moldova acuză statul de tentativă de falimentare a companiei
Fluxul de știri
0