Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Războiul declarațiilor: Air Moldova acuză statul de tentativă de falimentare a companiei

© Sputnik / Rodion ProcaAir Moldova
Air Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2023
Air Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Air Moldova consideră că autoritățile încearcă să falimenteze compania.
CHIȘINĂU, 18 mart - Sputnik. Compania Air Moldova consideră că autoritățile Republicii Moldova încearcă să falimenteze compania.
„În contextul tuturor declarațiilor publice și declarațiilor autorităților despre poziția Air Moldova, suntem nevoiți să concluzionam că am fost ținta unei campanii deliberate de denigrare pentru a falimenta compania”, precizează compania într-un comunicat.
Totodată, compania precizează că asistă ”la o campanie vădit orchestrată de îngenunchere în fața partenerilor externi precum și denigrarea în fața pasagerilor, a unui operator aerian NAȚIONAL, a unui AGENT ECONOMIC PRIVAT, unul dintre cei mai mari plătitori de taxe și impozite din țară (zeci de milioane de lei anual) fără a avea datorii față de bugetul de stat”.
Air Moldova a făcut apel la autorități ca să se abțină de la crearea panicii în rândul populației prin speculațiile lansate, care doar scad capacitatea de rezistență a companiei aeriene”.
”Stimați reprezentanți ai conducerii țării, Stimați parteneri, Stimați reprezentați ai mass media, în numele celor peste 290 de specialiști , care sunt oameni și nu o grupare criminală, care au muncit cu dedicație ani în șir la Air Moldova, în numele cetățenilor și turiștilor țării noastre, care la ora actuală sunt aproape 70 de mii de pasageri, rugăm să opriți campania de distrugere pe care ați lansat-o împotriva noastră! Deși a fost administrată distructiv în perioada pe când era companie de stat, AIR MOLDOVA, NOI, am rezistat stoic față de toate impedimentele pe care le-ați creat.
Lăsați-ne să zburăm! ”, subliniază compania.
Fluxul de știri
0