Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Bogdan Aurescu devine „ministrul Republicii Moldova”?

© Sputnik / OsmatescoBogdan Aurescu
Bogdan Aurescu - Sputnik Moldova, 1920, 21.03.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministrul de Externe Bogdan Aurescu are inițiative. Nu pentru interesele României ci ale regimului Maiei Sandu, de la Chișinău.
CHIȘINĂU, 21 mar - Sputnik, Bogdan Duca. Contestat chiar în propriul partid pentru impotența diplomației românești de a rezolva dosarul Schengen, de a apăra interesele românilor din Ucraina și de a proteja Delta Dunării, ministrul Bogdan Aurescu se dedică trup și suflet unei cauze: salvarea regimului Maia Sandu.
Prezent la Consiliul UE pentru afaceri externe, Aurescu a vorbit despre evoluțiile de la Chișinău și a solicitat UE sporirea asistenței pentru ”consolidarea rezilienței și securității Republicii Moldova”. Obiectivul principăal este stabilirea rapidă a unei ”misiuni civile UE” în domeniul securității interne din Republica Moldova, dar și crearea unui nou regim de sancțiuni care să vizeze persoanele responsabile de acțiuni de destabilizare a regimului de la Chișinău.
Potrivit lui Aurescu, România lucrează deja la un astfel de proiect pe care urmează îl trimită partenerilor din Uniunea Europeană.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 20.03.2023
Politică
Sandu e categorică: noul CSM va fi format indiferent de ce vor decide judecătorii
Fluxul de știri
0