Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Oficial: Dorin Recean a fost ieri la o fermă de iepuri

© Sputnik / OsmatescoDorin Recean
Dorin Recean - Sputnik Moldova, 1920, 17.03.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Informația despre vizită este oficială și a fost publicată pe site-ul guvernului.
CHIȘINĂU, 17 sept – Sputnik. Premierul Dorin Recean și-a încheiat vizita la Drochia în satul Chetrosu, unde activează unul dintre cei mai mari producători de carne de iepure din Republica Moldova. Informația este oficială și a fost publicată pe site-ul guvernului.
Serviciul de presă al guvernului scrie despre locul vizitat de premier că e o afacere lansată în 2009. În present compania gestionează un ciclu complet de producție – „de la creșterea materiei prime drept hrană pentru iepuri, până la livrarea produselor către rețelele comerciale din țară”.
„Administratorii companiei susțin că în dezvoltarea afacerii au fost ghidați de principiul ocrotirii mediului înconjurător și protejarea resurselor regenerabile ale naturii, folosind pentru cultivarea cerealelor și a lucernei îngrășăminte organice rezultate din creșterea animalelor”, informează sursa oficială citată.
„Dezvoltând afacerea acasă, tinerii contribuie la creșterea economică în comunitate, dar și la îmbunătățirea calității vieții oamenilor. Vă îndemn ca, prin propriul exemplu, să încurajați oamenii să se implice în dezvoltarea economică a țării, pentru ca împreună să putem produce schimbarea societății”, a declarat prim-ministrul Dorin Recean în cadrul acestei vizite.
Dorin Recean - Sputnik Moldova, 1920, 16.02.2023
Politică
Dorin Recean a declarat că vine să implementeze viziunea Maiei Sandu și planul PAS
Fluxul de știri
0