Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chicu îl face praf pe Grosu pentru instigarea la presiuni asupra magistraților

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaIon Chicu
Ion Chicu - Sputnik Moldova, 1920, 16.03.2023
Abonare
CHIȘINĂU, 16 mart – Sputnik. După ce spicherul Igor Grosu a chemat populația să facă presiuni asupra procurorilor și judecătorilor pentru scoaterea Partidului „ȘOR” în afara legii, fostul premier, Ion Chicu, într-o postare pe telegram în care analizează declarația președintelui parlamentului admite că această figură a guvernării este fie „limitat mental”, fie „pervers”.
„Două concluzii după această declarație”, scrie Chicu, prezentând două posibile variante:
„Fie, Grosu este atât de limitat mental, încât nu înțelege că prin această declarație i-a dat lui Șor automat câștig de cauză la CEDO. Or, deciziile instanțelor luate sub presiune politică, sunt anulate de CEDO fără mari discuții”, e prima variantă pe care o suspectează fostul premier.
Cea de a doua: „Fie, e atât de pervers, încât a făcut cârdășie cu Șor, care-i va fi "recunoscător" pentru declarația respectivă, din motivele descrise mai sus”.
„În general, din această declarație putem încă o dată înțelege modul cum gruparea criminală PAS și căpetenia lor tratează justiția”, conchide Ion Chicu.
Igor Grosu nu a comentat deocamdată acuzațiile din partea lui Ion Chicu.
Ziua Recunoștinței și Comemorării - Sputnik Moldova, 1920, 15.03.2023
Politică
SUA și România se angajează să susțină conducerea actuală a Republicii Moldova
Fluxul de știri
0