Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mascat în civil care participa la reținerea protestatarilor: „I don't speak romanian”

© Sputnik / Rodion ProcaCordon de polițiști și de persoane în civil format în fața protestatarilor la manifestația din 12 martie 2023
Cordon de polițiști și de persoane în civil format în fața protestatarilor la manifestația din 12 martie 2023 - Sputnik Moldova, 1920, 12.03.2023
Cordon de polițiști și de persoane în civil format în fața protestatarilor la manifestația din 12 martie 2023
Abonare
Un cetățean a înregistrat câteva discuții scurte cu persoanele în civil, unele dintre ele cu fața acoperită, care făceau împreună cu polițiștii cordon comun.
CHIȘINĂU, 12 mart – Sputnik. „I don't speak romanian”, a declarat unul dintre mascații fără uniformă care participa la reținerea oamenilor la protestul de azi din Chișinău.
Un cetățean a înregistrat câteva discuții scurte cu persoanele în civil, unele dintre ele cu fața acoperită, care făceau împreună cu polițiștii cordon comun.
Unul dintre aceștia a declarat în engleză că nu vorbește româna.
Altul a spus într-o română vorbită în Republica Moldova (în grai moldovenesc) că e polițist și că nu poartă uniformă pentru că e de la investigații.
Pe rețelele de socializare circulă suspiciuni că guvernarea ar fi adus persoane din alte țări pentru a sprijini actuala guvernare. Dacă e adevărat sau nu, la ora actuală nu există informații verificate.
Marina Tauber la o acțiune de protest - Sputnik Moldova, 1920, 12.03.2023
Politică
Marina Tauber a precizat revendicările protestului de azi
Fluxul de știri
0