Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marina Tauber a precizat revendicările protestului de azi

© Sputnik / OsmatescoMarina Tauber la o acțiune de protest
Marina Tauber la o acțiune de protest - Sputnik Moldova, 1920, 12.03.2023
Abonare
Marina Tauber a declarat că manifestația de azi are două teme principale: facturile și pacea.
CHIȘINĂU, 12 mart – Sputnik. Deputatul Marina Tauber a declarat în fața presei că la mitingul de azi revendicările principale sunt legate de facturi, precum și de asigurarea păcii în Moldova.
Politicianul a precizat că acțiunea de protest contra guvernării, care se desfășoară duminică, are următoarele două revendicări:
Facturile pentru 3 luni de iarnă să fie achitate integral de către stat;
Să declarăm „nu războiului” în Moldova.
Anterior ea s-a arătat revoltată de faptul că poliția oprește transportul cu protestatari în mai multe raioane.
„În peste trei decenii de la independența Republicii Moldova, așa abuzuri față de propriul popor, față de cetățenii țării noastre, nu au fost înregistrate niciodată”, a declarat Tauber.
Ea a făcut un apel către misiunile diplomatice acreditate la Chișinău, pe care le-a întrebat de ce închid ochii la ceea ce se întâmplă:
„Vreau să mă adresez Ambasadelor străine acreditate la Chișinău. De ce închideți ochii la abuzurile regimului Sandu? De ce închideți ochii la încălcarea principiilor statului de drept? Ori pentru voi este mai important statul de drept al regimului în fața voastră?”
Marina Tauber - Sputnik Moldova, 1920, 12.03.2023
Politică
Marina Tauber a declarat că „Maia Sandu a înnebunit de tot”
Fluxul de știri
0