Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Și guvernul actual promite să susțină politicile de tineret

© Sputnik / OsmatescoOraș, Oameni
Oraș, Oameni - Sputnik Moldova, 1920, 05.03.2023
Abonare
Premierul Recean consideră că programele pentru tineri trebuie să fie „cu accent pe cultivarea spiritului antreprenorial.
CHIȘINĂU, 5 mar – Sputnik. Angajamentul Guvernului de a susține politicile pentru tineret și a promova interesele generației tinere a fost confirmat de prim-ministrul Dorin Recean la întrevederea cu reprezentanții Consiliului Național al Tineretului din Moldova (CNTM), informează serviciul de presă al executivului. Întâlnirea a avut loc la finele săptămânii.
Premierul Recean a vorbit despre importanța implementării programelor de tineret. El consideră că aceste programe trebuie să fie „cu accent pe cultivarea spiritului antreprenorial, și promovării, în rândul tinerilor, a posibilităților oferite de mediul de afaceri”.
„Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului oferă deja facilități extinse în vederea valorificării potențialului antreprenorial al tinerilor. Pe viitor, ne dorim să creăm cât mai multe oportunități de acest fel. Totodată, punem accent pe calitatea educației și mizăm pe susținerea CNTM în procesul de reformare a acestui domeniu. Trebuie să încurajăm tinerii să învețe, iar prin colaborarea între Guvern și societatea civilă să le oferim acces la cele mai relevante instruiri”, a spus premierul Recean.
Piață, produse agricole - Sputnik Moldova, 1920, 04.03.2023
Economie
În Moldova agricultura ecologică va fi subvenționată de stat
Fluxul de știri
0