Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La Olimpiada Republicană de Matematică din acest an participă peste 200 de elevi

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaMatematică
Matematică - Sputnik Moldova, 1920, 05.03.2023
Abonare
Peste 200 de elevi participă la Olimpiada Republicană la Matematică care are loc în perioada 3-6 martie.
CHIȘINĂU, 5 mar – Sputnik. Peste 200 de elevi participă la Olimpiada Republicană la Matematică (ediția a 66-a), care are loc în perioada 3-6 martie, în cadrul Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Chișinău, anunță Ministerul Educației.
Olimpiada Republicană la Matematică este organizată de Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației şi Cercetării și se înscrie în lista celor 21 de olimpiade și concursuri republicane ce se desfășoară în perioada 17 februarie – 22 mai 2023.
La competiția din acest an participă 217 elevi ai claselor 7-12 delegați din toate raioanele și municipiile republicii, în baza rezultatelor obținute la etapa raională/municipală/zonală a olimpiadei.
Scrierea probelor de concurs și jurizarea vor avea loc pe parcursul zilelor de 4-5 martie. Festivitatea de premiere va avea loc luni, 6 martie, ora 12:00 în Sala de festivități a Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Chișinău.
Festivitatea de deschidere a Olimpiadei Republicane la Matematică a fost organizată cu suportul Centrului Republican pentru Copii şi Tineret ARTICO, a Școlii de Arte „Valeriu Poleacov” și a Liceului Teoretic „Ion Creangă” din Chișinău.
Oraș, Oameni - Sputnik Moldova, 1920, 05.03.2023
Societate
Și guvernul actual promite să susțină politicile de tineret
Fluxul de știri
0