Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

WizzAir l-a surprins pe deputatul Radu Marian

© Sputnik / Mihai CarausDeputatul PAS Radu Marian
Deputatul PAS Radu Marian - Sputnik Moldova, 1920, 28.02.2023
Abonare
Radu Marian s-a arătat surprins de decizia WizzAir de a suspende zborurile din și spre Moldova.
CHIȘINĂU, 28 feb - Sputnik. Deputatul din majoritatea parlamentară PAS, tot el președintele Comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, Radu Marian, se declară „surprins” de decizia Wizz Air de a anula toate zborurile din și spre Moldova.
Reacția lui Marian pare puțin ciudată după toată isteria lansată de puterea de la Chișinău, în frunte cu președintele Maia Sandu.
Dacă puterea actuală o va ține tot așa, susțin unii jurnaliști și comentatori politici, atunci ne-am putea trezi având cozi enorme cu cetățeni care părăsesc Moldova la granițe și fuga investitorilor.
Anterior puterea actuală s-a opus reluării zborurilor de la Chișinău la Moscova. Unii analiști au precizat că a făcut-o la sugestia Occidentului. A făcut-o ignorându-i pe cei câteva sute de mii de concetățeni de ai noștri care au nevoie de cursa avia Chișinău-Moscova. Probabil pentru ei mofturile birocraților occidentali sunt mai scumpe decât propriii noștri cetățeni.
Самолет - Sputnik Moldova, 1920, 10.09.2022
Moldova și Rusia
Președintele Parlamentului, despre reluarea zborurilor către Moscova
Fluxul de știri
0