Moldova și Rusia
Sputnik Moldova vă prezintă informații și analize despre dezvoltarea relațiilor bilaterale pe agenda autorităților din Rusia și Moldova

Președintele Parlamentului, despre reluarea zborurilor către Moscova

© Sputnik / Miroslav RotariСамолет
Самолет - Sputnik Moldova, 1920, 10.09.2022
Abonare
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a comentat anunțul despre reluarea zborurilor către .
CHIȘINĂU, 10 sept – Sputnik. Anunțul despre reluarea zborurilor spre Moscova începând cu data de 1 octombrie este fals și a fost lansat pentru a destabiliza situația din țară. Despre aceasta a anunțat președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune din țară.
„Această minciună și această speculație tot face parte din arsenalul celor care zic că vor să vină acasă. (n.red. deputaților fugari). Este o minciună lansată în spațiul public, ca multe altele, pentru a crea tensiuni”, a declarat Igor Grosu.
Politicianul a mai adăugat că „este o știre deliberat, care nu are niciun substrat, care a fost aruncată în spațiul public pentru a crea probleme, lansată de cei care vor să destabilizeze Republica Moldova”
Amintim că ieri, compania aeriană Air Moldova a anunțat că va relua operarea zborurilor spre Moscova începând cu data de 1 octombrie, după sistarea acestora din februarie 2022. Potrivit companiei, această decizie vine ca urmare a nenumăratelor solicitări din partea cetățenilor Republicii Moldova, care se află în Federația Rusă și vor să revină acasă.
Работа на высоте - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2022
Moldova și Rusia
Mesajul Autorității Aeronautice Civilă, după anunțul că se reiau zborurile către Moscova
Fluxul de știri
0