Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Președinția a decis, într-un târziu, să anunțe oficial vizita președintelui Greciei

© Sputnik / Rodion ProcaPreședinția Republicii Moldova
Președinția Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 28.02.2023
Abonare
Președintele Greciei, Katerina Sakellaropoulou, vine într-o vizită oficială la Chișinău, a anunțat Președinția printr-un comunicat oficial.
CHIȘINĂU, 28 feb – Sputnik. După ce mai multe instituții de presă și canale de Telegram au scris despre vizita șefului statului elen în țara noastră, a decis, în sfârșit, și Președinția moldovenească să ne anunțe public despre acest lucru.
Din comunicatul oficial difuzat de serviciul de presă al Președinției aflăm că Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se va întâlni mâine, 1 martie, cu Președintele Republicii Elene, Katerina Sakellaropoulou. Oaspetele vine într-o vizită oficială în țara noastră.
„La ora 10.45, imediat după întrevedere, va fi semnat un memorandum între Ministerele de externe ale ambelor state pentru o mai bună cooperare în instruirea diplomaților, iar la ora 11.00 cele două șefe de stat vor susține declarații de presă. Evenimentul va avea loc la Președinție. Accesul mass-media se va face în baza legitimațiilor de presă și a acreditărilor începând cu ora 10.15”, mai citim din comunicatul oficial.
Deputatul PAS Radu Marian - Sputnik Moldova, 1920, 28.02.2023
Politică
WizzAir l-a surprins pe deputatul Radu Marian
Fluxul de știri
0