Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția va intensifica măsurile de supraveghere și control pe drumurile publice

© Sputnik / Mihai Carauspolitia
politia
 - Sputnik Moldova, 1920, 26.02.2023
Abonare
Ministerul Afacerilor Interne atenționează participanții la trafic că nu mai tolerează încălcări ale regulilor rutiere și a solicitat poliției naționale intensificarea măsurilor de supraveghere și control pe drumurile publice.
CHIȘINĂU, 26 feb – Sputnik. Poliția va intensifica măsurile de supraveghere și control pe drumurile publice, în contextul creșterii alarmante a numărului cazurilor de accidente rutiere grave. Asta după ce a crescut alarmante numărului cazurilor de accidente rutiere grave pe drumurile publice cu pierderi de vieți omenești și traumatisme grave ale persoanelor implicate în aceste accidente.
„Este important pentru societatea noastră să avem drumuri sigure să putem merge pe jos, cu masina sau cu bicicleta într-un mediu în care să nu fim pândiți de pericole, pe care acum le întâlnim la tot pasul. Îi atenționez pe șoferii inconștienți care urcă băuți la volan, se droghează, vorbesc la telefon, merg cu viteză, fără să le pese de cei din jur, că vor răspunde pentru încălcările pe care le fac în fața poliției naționale și a instanțelor de judecată. Nu ne mai putem permite să piară oameni pe drumurile noastre publice”, a declarat Ana Revenco.
Илон Маск - Sputnik Moldova, 1920, 26.02.2023
Internațional
Elon Musk: Schimbarea regimului din Ucraina în 2014 a fost o „lovitură de stat”
Fluxul de știri
0