Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Lavrov va participa la reuniunea miniștrilor de Externe G20 de la New Delhi

© Sputnik / Pavel Bednyakov / Accesați arhiva multimediaSerghei Lavrov
Serghei Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2023
Abonare
Ministrul rus de Externe Lavrov va întreprinde o vizită în India și va participa la reuniunea miniștrilor de externe ai țărilor G20 de la New Delhi.
Chișinău, 22 feb – Sputnik. Ministrul de externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov va efectua o vizită în India la începutul lunii martie, iar în perioada 1-2 martie va participa la reuniunea miniștrilor de externe ai țărilor G20 de la New Delhi, a declarat miercuri reprezentantul oficial al MAE rus Maria Zaharova, citată de RIA Novosti.
„În perioada 1 - 2 martie, la New Delhi, ministrul de Externe al Rusiei Lavrov va participa la reuniunea șefilor departamentelor de politică externă din țările G20”, a declarat Zaharova la un briefing.
Ea a menționat că în cadrul evenimentului este preconizată abordarea problemelor de consolidare a potențialului și reformarea instituțiilor internaționale, consolidarea pozițiilor statelor în curs de dezvoltare în luarea deciziilor colective.
Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, s-a întâlnit marți la Moscova cu Wang Yi, șeful Comisiei de Afaceri Externe a Comitetului Central al Partidului Comunist din China - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2023
Rusia
Întâlnire ruso-chineză la nivel înalt la Moscova
Fluxul de știri
0