Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Membră a Congresului SUA: Biden a sfidat SUA mergând la Kiev

© Sputnik / Stringer / Accesați arhiva multimediaBiden și Zelenski
Biden și Zelenski - Sputnik Moldova, 1920, 21.02.2023
Abonare
Marjorie Taylor Green, membră a Congresului SUA din partea Partidului Republican, consideră vizita președintelui american Joe Biden la Kiev ca fiind o insultă pentru națiunea americană.
CHIȘINĂU, 21 feb - Sputnik, Bogdan Duca. Ziua de 20 februarie este, prin tradiție, ziua dedicată Președintelui SUA, iar acesta ar fi trebuit să se găsească în Statele Unite, în momentul serbării ei, consideră membra republicană a Camerei Reprezentanților.
De asemenea, Greene atrage atenția că practic Biden a obligat pe americani să plătească pentru războiul Ucrainei.
„Acest lucru este incredibil de jignitor. Astăzi, de Ziua Președintelui nostru, Joe Biden, președintele Statelor Unite, a ales Ucraina în locul Americii, forțând în același timp poporul american să plătească pentru guvernul Ucrainei și război. Nu pot exprima cât de mult îl urăsc americanii pe Joe Biden”, a spus ea pe o rețea de socializare.
Marjorie Taylor Greene a fost unul dintre cei 11 membri ai Congresului republican care au semnat o scrisoare către Biden prin care cere oprirea asistenței pentru Ucraina
Joe Biden - Sputnik Moldova, 1920, 20.02.2023
Internațional
Expert: Sosirea lui Biden la Kiev dovedește că Occidentul este parte directă în conflict
Fluxul de știri
0