Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Poliția anunță că va asigura ordinea publică la protestele de astăzi din Capitală

© Sputnik / Rodion Procaimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 19.02.2023
Abonare
Poliția avertizează că nu va tolera agresiunea asupra angajaților săi, la protestele de astăzi din Capitală.
CHIȘINĂU, 19 feb – Sputnik. Poliția Republicii Moldova anunță că va asigura ordinea și securitatea publică, siguranța cetățenilor, fluxul circulației rutiere și buna desfășurare a manifestației de astăzi din centrul Capitalei.
"În vederea consolidării dialogului cu cetățenii și creșterii gradului de siguranță, Poliția îndeamnă toți participanții la protest să-și exercite dreptul la libera exprimare pe cale pașnică, să se conformeze indicațiilor oamenilor legii, restricțiilor impuse de autorități, să nu vină cu mesaje care instigă la agresiune, violență sau alt gen de acțiuni periculoase pentru siguranța cetățenilor", spun oamenii legii.
În context, Poliția anunță că nu va tolera nici o formă de provocare sau agresiune, inclusiv asupra angajaților săi.
"Persoanele care nu vor respecta conduita impusă de legea cu privire la întruniri, instigă sau comit acte de violență, dezordini sau destabilizări vor purta răspundere conform legislației", mai anunță oamenii legii.
Amintim că Mișcarea pentru Popor a anunțat pentru astăzi un miting în fața Parlamentului. Mitingul va fi organizat cu scopul de a atrage atenția guvernării și de ai obliga să achite facturile pentru lunile de iarnă pentru căldură, lumină și gaz.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 13.02.2023
Politică
Noi proteste în Capitală: Opoziția anunță reluarea mitingurilor anti-guvernamentale
Fluxul de știri
0