Analize și opinii
Pe site-ul Sputnik Moldova găsiți întotdeauna comentarii ale experților cu privire la evenimentele politice de actualitate, precum și analize ale fenomenelor sociale și economice care se produc în țară.

Jurnalist român: Maia Sandu a prezentat un scenariu de Hollywood fără dovezi

© Sputnik / OsmatescoMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 13.02.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Jurnalistul Andrei Bădin arată că Maia Sandu a prezentat luni moldovenilor un scenariu demn de un film de la Holywood cu luări de ostatici și atacuri sângeroase din care lipsesc însă dovezile
CHIȘINĂU, 13 feb – Sputnik, Marius Holdean. Jurnalistul Andrei Bădin a publicat pe portalul Flux24 o analiză a declaraţiilor lansate de Maia Sandu luni, pe care a intitulat-o ”Agenturile Maiei”.
Din scenariul de Hollywood prezentat de Maia Sandu, arată Bădin, lipsește aspectul cel mai important: dovezile.
”Din „teroriștii” ruși, belarusi, sârbi, muntenegreni nu avem nici măcar o fotografie darmite vreunul prezentat în carne și oase. Singurele nume rostite de doamna Sandu sunt Șhor și Plahotniuc, care sunt demult fugiți în străinătate, dar care au 2 partide care se agită prin stradă”, își continuă jurnalistul comentariul.
El arată că „scenariul” moldovenesc pare mult mai prost pus în scenă decât „agenturile” lui Ceaușescu, dar pe fond problema e cam aceeași: situația economică și socială.
”Doamna Sandu poate căuta spioni până poimâine, dar realitatea este că inflația a trecut de 40%, țara e cufundată in corupție și sărăcie”, pune Bădin degetul pe rană.
El arată că păcatul originar al politicienilor moldoveni, indiferent că isi zic „pro europeni”, „unioniști”, „pro ruși”, este că toți joacă la multe capete și că, pe acest fond, partidul Maiei Sandu este în picaj, iar în viitorul Parlament vor mai intra Comuniștii lui Dodon și fugarul Șhor care au aproape 50% și vor forma viitorul guvern.
”Maia însăși are un mic avans în fața lui Dodon. Așa că dacă nu poate da poporului pâine, îi dă circ cu lovituri de stat… Amin!”, mai scrie jurnalistul român, care ilustrează articolul cu o poză a Maiei Sandu la discuții cu Klaus Schwab, liderul Forumului de la Davos.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 13.02.2023
Politică
Sandu anunță despre unele încercări de destabilizări a situației din Moldova
Fluxul de știri
0