Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

BCS pledează pentru dizolvarea Parlamentului și organizarea alegerilor anticipate

ședinta Parlamentului - Sputnik Moldova, 1920, 13.02.2023
Abonare
BCS pledează pentru dizolvarea Parlamentului și organizarea alegerilor parlamentare anticipate.
CHIȘINĂU, 13 feb – Sputnik. Blocul Comuniștilor și Socialiștilor pledează pentru dizolvarea Parlamentului, organizarea alegerilor parlamentare anticipate și numirea unui guvern responsabil și competent. Declarația a fost făcută de reprezentanții BCS în cadrul unui comunicat de presă, după ce s-au întrunit astăzi în cadrul fracțiunii.
"Participanții la ședință au reiterat poziția BCS vizavi de demisia rușinoasă a guvernului Gavrilița, potrivit căreia acesta a fost cel mai slab, neprofesionist și iresponsabil guvern din istoria Republicii Moldova, incapabil să rezolve problemele existente în țară", anunță BCS.
Potrivit conducerii BCS, numirea unui nou cabinet de miniștri nu va schimba situația. Numeroase sondaje de opinie și discuții cu locuitorii orașelor și satelor din toată țara arată că cetățenii vor o schimbare completă a puterii.
"Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, reprezentând interesele cetățenilor Republicii Moldova, pledează pentru dizolvarea Parlamentului, organizarea alegerilor parlamentare anticipate și numirea unui guvern responsabil și competent", mai anunță BCS.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 13.02.2023
Politică
Noi proteste în Capitală: Opoziția anunță reluarea mitingurilor anti-guvernamentale
Fluxul de știri
0