Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev prezice un rezultat deplorabil pentru Europa

© Sputnik / Grigory Sysoev / Accesați arhiva multimediaMedvedev
Medvedev - Sputnik Moldova, 1920, 12.02.2023
Abonare
Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev prezice un rezultat deplorabil pentru UE, iar America obraznică va juca rolul unui taur
CHIȘINĂU, 12 feb – Sputnik, Ion Pelin. Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a numit două probleme în Europa, aceasta este o creștere exorbitantă a costului vieții și umilirea națională și a prezis un rezultat deplorabil.
Medvedev a comentat despre vizita lui Vladimir Zelenski, în Europa. „Emisiuni în direct, primele pagini ale ziarelor, fotografii cu „șefi europeni”. Ei bine, în paralel – mor zilnic sute de ucraineni mobilizați, mânați cu forța să protejeze interesele clicii naziste aflate la guvernare”, a scris el pe canalul său de telegram.
El i-a numit pe actualii șefi ai mai multor țări europene „lideri”, diletanți și rusofobi.
Vorbind despre problemele europenilor, Medvedev a subliniat mai multe domenii.
„Prima dintre ele este o creștere exorbitantă a costului vieții, căreia probabil că încă mai pot face față cumva. Mănâncă mai puțin, se spală mai rar, înșuruba arzătoare pe gaz... Dar a doua este mult mai rea. Umilirea națională. Vechii „adevărați” europeni ar putea, probabil, și să îndure de la „Big American Brother”. El are, de asemenea, banii principali și tipografia principală (nimeni nu știe soarta euro) și o armă grozavă și chiar și s-a lăudat cu democrația americană”, crede el.
„Această stăpânire a înălțăților tineri ciudați europeni se va sfârși foarte deplorabil pentru „vechea civilizație europeană”. Se dizolvă deja sub atacul emigranților sosiți din întreaga lume. Și în curând va dispărea complet, repetând binecunoscutul mit despre răpirea Europei de către Zeus. Abia astăzi rolul taurului va fi jucat de America obscenată, care este servită cu gura deschisă de pofta de trădătorii intereselor europene precum Polonia și țările baltice", a adăugat Medvedev.
Comerț internațional, containere - Sputnik Moldova, 1920, 12.02.2023
Internațional
Cooperarea dintre Rusia, China și Africa de Sud trece dincolo de sfera economică
Fluxul de știri
0