Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Casa Rusă din Chișinău lansează un concurs pentru pedagogi

© Sputnik / Mihai Carausimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 08.02.2023
Abonare
Centrul Rus pentru știință și Cultură din Moldova anunță lansarea unui concurs pentru pedagogii fin țara noastră. Iată care sunt probele concursului.
CHIȘINĂU, 8 feb – Sputnik. Casa Rusă din Chișinău lansează un concurs pentru pedagogi. Doritorii de a se înscrie o pot face până pe 1 martie pe pagina teachers.liveclassics.ru.

PROBELE CONCURSULUI

Să recite pe de rost un fragment dintr-o lucrare de proză. Evoluția să fie de maxim 3 minute. Toate detaliile și criteriile de evaluare pot fi găsite în regulament - acesta este încărcat pe pagina teachers.liveclassics.ru

FORMATUL CONCURSULUI

În luna martie, în regiuni vor avea loc audiții față în față. Pentru participanții străini, este oferit un format online.

PREMII

Premiul principal este o excursie la Salonul Internațional de Carte din Sankt Petersburg și participarea la Super Finala din Piața Palatului!
”Dragi profesori, ne punem speranțe în Dumneavoastră! Competiția de anul trecut s-a dovedit a fi extraordinară: am descoperit multe nume talentate. Suntem siguri că și în acest an vom fi martorii unor discursuri la fel de spectaculoase! ”, subliniază Casa Rusă.
Cursuri pentru specialiști din învățământul preșcolar, susținute de Casa Rusă din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 04.12.2022
Societate
Cursuri pentru specialiști din învățământul preșcolar, susținute de Casa Rusă din Chișinău
Fluxul de știri
0