Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Șoigu: are loc construcția unui sistem de sateliți pentru Ministerul rus al Apărării

© SCO Host Photo Agency / Accesați arhiva multimediaSerghei Șoigu
Serghei Șoigu - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2023
Abonare
La ora actuală au au loc lucrări de construire și de testare a unui sistem de sateliți pe care îl va folosi Ministerul rus al Apărării.
CHIȘINĂU, 7 feb - Sputnik. Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a anunțat că în prezent are loc crearea unui sistem de sateliți care vor monitoriza situația la sol în orice fel de condiții meteo.
În acest sens, potrivit ministrului rus, au loc deja lucrări de construire și de testare.
La ora actuală în conflictul din Ucraina sunt folosite în folosul armatei ucrainene la scară largă atât sistemele de monitorizare militare ale Occidentului, cât și sateliții comerciali ai unor companii occidentale.
Șoigu a mai spus că SUA și aliații săi încearcă să mărească durata conflictului din Ucraina și în acest scop au trecut la furnizarea de armament ofensiv greu. Acesta, însă, potrivit lui Șoigu, este distrus atât în timpul transportării, cât și atunci când deja se află pe poziții de luptă.
Exerciții militare, pregătiri pentru situații de atac chimic sau nuclear, imagini din arhiva foto - Sputnik Moldova, 1920, 06.02.2023
Editoriale
FAU utilizează ”chimia” în direcția Artiomovsk - răzbunarea este inevitabilă
Fluxul de știri
0