Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

MAEIE: Printre victimele cutremurului nu sunt cetățeni moldoveni

© AP Photo / Mahmut BozarsanRezultatele cutremurului devastator din Turcia
Rezultatele cutremurului devastator din Turcia - Sputnik Moldova, 1920, 06.02.2023
Rezultatele cutremurului devastator din Turcia
Abonare
Responsabilii de la secția consulară sunt pregătiți să acorde asistența de specialitate iar în caz de necesitate sau urgență consulară.
CHIȘINĂU, 6 feb – Sputnik. Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului de Externe de la Chișinău, până la acest moment printre victimele cutremurului din această noapte din Turcia și Siria nu au fost identificate persoane cetățeni ai Republicii Moldova.
Totodată, responsabilii de la secția consulară sunt pregătiți să acorde asistența de specialitate iar în caz de necesitate sau urgență consulară, cetățenii noștri pot solicita ajutor sau informații din partea misiunii diplomatice, inclusiv dacă sunt în posesia unor date vizând cetățeni ai Republicii Moldova din zonele afectate.
„MAEIE reiterează că linia telefonică pentru urgențe consulare de la ambasada țării noastre de la Ankara este constituită în regim de permanență”.
Adresa: Ceyhun Atuf Kansu Cad., no.106/22, Ehlibeyt mah., Balgat, Çankaya, Ankara, Republica Turcia.
Telefon: +90 312 446 55 27 - activ în programul de lucru al misiunii diplomatice. Linia telefonică pentru urgențe consulare: +90 541 687 21 04.
Nicu Popescu - Sputnik Moldova, 1920, 06.02.2023
Societate
Ministrul moldovean de Externe a exprimat condoleanțe familiilor victimelor cutremurului
Fluxul de știri
0