Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Reabkov: Astăzi nu are sens să vorbim nici cu Kievul, nici cu păpușarii săi

© Sputnik / Alexander Natruskin / BRICS Photohost / Accesați arhiva multimediaMinistrul adjunct de Externe al Federației Ruse, Serghei Reabkov
Ministrul adjunct de Externe al Federației Ruse, Serghei Reabkov - Sputnik Moldova, 1920, 30.01.2023
Abonare
În condițiile în care Statele Unite și vasalii lor concurează în numărul de tancuri livrate Ucrainei, a vorbi cu cineva este inutil, a declarat ministrul adjunct de Externe al Federației Ruse, Serghei Reabkov, într-un interviu pentru RIA Novosti.
CHIȘINĂU, 30 ian – Sputnik. „Poziția noastră în această chestiune este bine-cunoscută, cred, și Washingtonului. Suntem gata să studiem orice inițiativă serioasă de rezolvare a crizei ucrainene, dar nimeni nu le-a formulat încă cu adevărat. <...> În condițiile actuale, când Washingtonul și-a anunțat decizia de a furniza tancuri, iar vasalii săi, inclusiv Ottawa, se întrec pentru a vedea cine și câte vehicule blindate va furniza Ucrainei, în special cele vechi, este inutil să vorbim nu numai cu naziștii ucraineni, dar și cu păpușarii lor. Mulți dintre ei sunt, pur și simplu, caricaturi în ignoranța lor”, a spus Ryabkov.
Anterior, Radio Sputnik a anunțat că Vladimir Zelenski a anunțat negocieri importante pentru Ucraina în acest an.
Militari ucraineni  - Sputnik Moldova, 1920, 30.01.2023
Internațional
China le cere SUA să oprească livrările de arme către Ucraina
Fluxul de știri
0