Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PSRM nu va susține candidatura lui Ion Ceban la alegerile locale din 2023

© Sputnik / Miroslav RotariIon Ceban
Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 24.01.2023
Abonare
PSRM nu îl va mai susține pe Ion Ceban și va avea propriul candidat la alegerile locale din acest an.
CHIȘINĂU, 24 ian – Sputnik. Partidul Socialiștilor din Republica Moldova nu va mai susține candidatura lui Ion Ceban la alegerile locale din 2023. Declarația a fost făcută de deputatul Vlad Batrîncea în cadrul unei emisiuni de la un post TV din țară.

"L-am susținut pe Ion Ceban în două campanii anterioare, când a fost nominalizat de PSRM. Astăzi a decis să meargă pe propriul său drum. Este treaba lui. Cu toate acestea, Partidul Socialist va avea cu siguranță propriul său candidat. Avem o echipă foarte puternică în Chișinău", a declarat Batrîncea.

Amintim că Ion Ceban este actualul primar al Capitalei și a câștigat fotoliul la alegerile locale din 2019. Ceban candidase de pe listele Partidului Socialist din Republica Moldova.
Recent, Ceban și-a creat propriul partid, Mișcarea Alternativa Națională, unde a fost ales cu vot unanim în funcția de președinte.
PSRM - Sputnik Moldova, 1920, 23.01.2023
Politică
PSRM contestă la Curtea Constituțională modalitatea de indexare a pensiilor
Fluxul de știri
0