Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rușii au ajuns la performanța să exporte vin

© Sputnik / Vitaly Timkiv / Accesați arhiva multimediaRecoltarea manuală a strugurilor în compania agricolă „Iujnaia” - cea mai mare întreprindere viticolă din Rusia, care livrează baza de materie primă pentru crama „Kuban-Vino”.
Recoltarea manuală a strugurilor în compania agricolă „Iujnaia” - cea mai mare întreprindere viticolă din Rusia, care livrează baza de materie primă pentru crama „Kuban-Vino”. - Sputnik Moldova, 1920, 11.01.2023
Abonare
Autoritățile din Heihe au anunțat că intenționează să importe vin rusesc.
CHIȘINĂU, 11 ian – Sputnik. Orașul chinez Heihe, care se învecinează cu orașul rusesc Blagoveșensk, aflându-se pe celălalt mai al râului Amur, este interesat de importul de vin și dulciuri rusești și, de asemenea, speră să extindă cooperarea cu regiunea rusească Amur în domeniul agriculturii, a declarat pentru RIA Novosti Zhang Haipeng, șeful Departamentului de Comerț al Guvernul Popular Heihe.
„Heihe importă cantități mari de boabe de soia din Rusia. Există un sistem de cote în China (pentru importul de mărfuri - n.red.), luptăm activ cu acest lucru, sperăm că în viitor vom putea coopera cu Regiunea Amur în domeniul culturilor de cereale (porumb, grâu, orz, ovăz) și în domeniul plantelor medicinale, sperăm să avem o cooperare largă în industria agricolă”, a spus Zhang Haipeng.
În același timp, a menționat Zhang Haipeng, Heihe speră să extindă cooperarea și în alte domenii.
„De exemplu, să importăm vin și dulciuri din Rusia. Aceste produse sunt foarte populare pe piața chineză, toată lumea știe că sunt produse bune”, a spus Zhang Haipeng.
Potrivit acestuia, produsele de sănătate și cosmeticele rusești care îndeplinesc standardele UE sunt populare și în China.
supermarket - Sputnik Moldova, 1920, 05.11.2021
Internațional
Producția mondială de vin, la cel mai scăzut nivel istoric
Fluxul de știri
0