Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Noul ministru al Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, a depus jurământul

© Sputnik / Mihai CarausPalatul Prezidențial din Chișinău
Palatul Prezidențial din Chișinău  - Sputnik Moldova, 1920, 10.01.2023
Abonare
Ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Muncii și Protecției Sociale, Andrei Buzu, a avut loc în una dintre sălile Palatului Prezidențial, în prezența șefului statului, Maia Sandu, și a premierului Natalia Gavrilița.
CHIȘINĂU, 10 ian – Sputnik. „Marcel Spătari a lucrat într-un an și jumătate devenind unul dintre cei mai apreciați miniștri”, a declarat președintele Maia Sandu în cadrul ceremoniei de depunere a jurământului.
Maia Sandu a trecut în revistă un șir de acțiuni ale fostului ministru și i-a mulțumit pentru efortul depus.
Totodată, președintele i-a spus noului ministru că are de „continuat o agendă foarte ambițioasă” a Ministerului.
La rândul său, premierul Natalia Gavrilița i-a mulțumit președintelui Maia Sandu pentru recunoașterea eforturilor vechiului ministru. Natalia Gavrilița i-a urat succes lui Alexei Buzu, noul ministru al Muncii și Protecției Sociale.
„Domnule ministru veți avea sarcina de a promova în egală măsură dreptul la muncă în condiții decente, dar și solidaritatea noastră cu semenii care se află în situații dificile”, a declarat Gavrilița.
Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei  - Sputnik Moldova, 1920, 09.01.2023
Editoriale
Cine este noul ministru la Muncii, Alexei Buzu? – Un sorosist ordinar
Fluxul de știri
0