Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ministerul Educației și Cercetării caută un nou director la „Artico”

© Sputnik / Vitaliy Belousov / Accesați arhiva multimediaTineret, proiecte, inițiative
Tineret, proiecte, inițiative - Sputnik Moldova, 1920, 06.01.2023
Abonare
Ministerul Educației și Cercetării caută un nou director la Centrul Republican pentru Copii și Tineret „Artico”.
CHIȘINĂU, 6 ian – Sputnik. Ministerul Educației și Cercetării a anunțat concurs pentru ocuparea funcției de director al Centrului Republican pentru Copii și Tineret „Artico”.
„La concurs pot participa cetăţeni ai Republicii Moldova cu studii superioare universitare, care au o vechime de muncă în activitatea didactică de cel puțin trei ani, care la data expirării termenului de depunere a dosarelor nu au împlinit vârsta de 65 ani, cunosc limba română, sunt apți din punct de vedere medical (fizic și neuropsihic) pentru exercitarea funcției, nu au antecedente penale, nu au fost concediați în ultimii 5 ani pe baza art. 86 alin. (1) lit. g) - r) din Codul muncii al Republicii Moldova nr. 154/2003 sau destituiți dintr-o funcție publică conform art.64 alin. (1) lit. a) și b) din Legea nr. 158/2008 cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public, nu au interdicție de a ocupa funcții de conducere”, notează ministerul de resort într-un comunicat.
Instituția a afișat și lista de acte ce trebuie depusă pentru participarea la concurs. Actele vor fi depuse la Ministerul Educaţiei și Cercetării până pe 6 februarie 2023.
Geneva, Elveția - Sputnik Moldova, 1920, 05.01.2023
Internațional
Elveția: referendum anti-migrație
Fluxul de știri
0