Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

SFS solicită propuneri pentru noul regulament de rambursare a TVA în agricultură

© Sputnik / Miroslav RotariServiciul Fiscal de Stat
Serviciul Fiscal de Stat - Sputnik Moldova, 1920, 03.01.2023
Abonare
SFS menționează că inițiază consultări publice invită toate părțile interesate să prezinte propuneri și sugestii până pe data de 7 ianuarie curent.
CHIȘINĂU, 3 ian – Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat al Republicii Moldova a anunțat că dă start lucrului asupra elaborării proiectului Regulamentului privind rambursarea TVA pentru producătorii agricoli.
În acest context SFS menționează că inițiază consultări publice invită toate părțile interesate să prezinte propuneri și sugestii până pe data de 7 ianuarie curent.
„Îndemnăm agenții economici să atragă atenția la criteriile de eligibilitate pentru participarea la Program. Cererile vor putea fi depuse după intrarea în vigoare a prezentului Regulament”, indică SFS.
Regulamentul privind rambursarea TVA pentru producătorii agricoli se va aplica pentru rambursarea TVA, pentru perioadele fiscale începând cu luna aprilie 2022 și până în luna iunie 2023 inclusiv.
Cu cât ar scădea prețul motorinei dacă statul ar întoarce TVA-ul și accizele  - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2022
Podcasturi
Cu cât ar scădea prețul motorinei dacă statul ar returna TVA-ul și accizele
Fluxul de știri
0