Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul se reunește în ultima ședință plenară din 2022

© Sputnik / OsmatescoParlament
Parlament - Sputnik Moldova, 1920, 29.12.2022
Abonare
Deputații se întrunesc astăzi în ultima ședință din acest an, la ora 10:00.
CHIȘINĂU, 29 dec – Sputnik. Parlamentul se convoacă astăzi în ultima ședință din sesiunea de toamnă-iarnă 2022. Ordinea de zi a ultimei ședințe plenare a Parlamentului din anul curent a fost completată cu mai multe subiecte propuse de comisiile permanente.
Deputații urmează să examineze, în lectură finală, politica fiscală și vamală pentru anul 2023. În lectura a doua vor fi discutate proiectul de modificare a Regulamentului Parlamentului, proiectul de lege pentru prevenirea și combaterea dopajului în sport și proiectul de modificare a Legii cu privire la Banca Națională.
Pe ordinea de zi a ședinței mai figurează examinarea, în prima lectură, a proiectului de modificare a mai multor acte normative privind regimul străinilor, acordarea facilităților fiscale și vamale la importul și livrările de mărfuri și servicii destinate implementării proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 28.12.2022
Societate
Energocom va cumpăra energie electrică din România: Care este prețul
Fluxul de știri
0