Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon admite că ar putea înființa un nou partid politic

© Sputnik / OsmatescoЗаседание суда по делу Energocom с участием Игоря Додона 18.10.2022
Заседание суда по делу Energocom с участием Игоря Додона 18.10.2022 - Sputnik Moldova, 1920, 23.12.2022
Abonare
La ora actuală Igor Dodon se află în topul primelor trei personalități din politică, cotate de cetățenii moldoveni cu cea mai mare încredere.
CHIȘINĂU, 23 dec – Sputnik. Ex președintele Igor Dodon nu exclude că va înființa un alt partid politic, care să nu fie axat pe vreun vector geopolitic.
„Există o opțiune că îmi voi crea propriul partid, o mișcare, mai pro-moldovenească, fără să mă concentrez pe vectorul geopolitic. Trebuie să înțelegem ce se va întâmpla în continuare cu PSRM. Dar nu am luat încă o decizie”, a scris Dodon pe canalul său de Telegram.
Aceasta a fost și tema discuției lui Dodon cu jurnalista Natalia Morari la un post privat de televiziune. Ex-președintele a recunoscut că unii colegi ai săi din PSRM ar face anumite jocuri contra lui. Pe de altă parte Dodon consideră că cea mai mare parte a membrilor și simpatizanților PSRM îl vor urma în cazul în care va anunța lansarea unui alt partid.
La ora actuală Igor Dodon se află în topul primelor trei personalități cotate de cetățenii moldoveni cu cea mai mare încredere.
Maia Sandu și Andrei Năstase la un eveniment public, imagine din arhiva foto - Sputnik Moldova, 1920, 22.12.2022
Politică
Andrei Năstase a fost exclus din PPDA, partid pe care tot el l-a fondat
Fluxul de știri
0