Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Andrei Năstase a fost exclus din PPDA, partid pe care tot el l-a fondat

© Photo : Guvernul Republicii Moldova Maia Sandu și Andrei Năstase la un eveniment public, imagine din arhiva foto
Maia Sandu și Andrei Năstase la un eveniment public, imagine din arhiva foto - Sputnik Moldova, 1920, 22.12.2022
Abonare
Andrei Năstase și alți câțiva membri ai PPDA au fost excluși din partid.
CHIȘINĂU, 22 dec – Sputnik. Fostul lider al Platformei Demnitate și Adevăr, actualul consilier municipal în Consiliul Municipal Chișinău, Andrei Năstase, a fost exclus din partid împreună cu alți colegi de ai săi din fracțiunea PPDA sin CMC.
Andrei Năstase, alături de alți activiști politici, a stat la baza fondării PPDA, a fost președintele acestuia și a fost principala figură din fruntea protestelor antiguvernamentale organizate de acest partid contra guvernării PDM.
Unul dintre cei care au rămas în fruntea PPDA, Liviu Vovc, a declarat că doi consilieri municipali ai PPDA rămân în continuare în formațiune.
Andrei Năstase a sugerat anterior că ar putea lansa o nouă mișcare politică. Acesta continuă să fie susținut de o parte a foștilor simpatizanți ai PPDA.
Cariera politică a lui Andrei Năstase practic s-a ruinat după ce acesta a renunțat să candideze la funcția de Președinte al Republicii Moldova și a declarat susținere totală pentru Maia Sandu.
Actualmente Andrei Năstase este unul dintre cei mai vehemenți critici ai Maiei Sandu.
Андрей Нэстасе - Sputnik Moldova, 1920, 31.10.2022
Politică
Andrei Năstase vrea să înființeze o mișcare de rezistență populară
Fluxul de știri
0