Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Andrei Năstase vrea să înființeze o mișcare de rezistență populară

© Sputnik / Mihai CarausАндрей Нэстасе
Андрей Нэстасе - Sputnik Moldova, 1920, 31.10.2022
Abonare
Fostul lider al PPDA Andrei Năstase a ținut astăzi o conferință de presă în care s-a declarat dușmanul ireconciliabil al actualei guvernări din Moldova, dar și, în general, al globaliștilor și progresiștilor.
CHIȘINĂU, 31 oct - Sputnik. Andrei Năstase a anunțat în conferința de presă de astăzi că astăzi pune bazele unei mișcări naționale de rezistență populară împotriva atât a actualei guvernări, cât și a oligarhilor.
“Voi demara începând de astăzi o acțiune de coagulare a tuturor energiilor și resurselor disponibile de pe întreg teritoriul Republicii Moldova pentru realizarea unei largi MISCĂRI CIVICE ȘI JURIDICE DE REZISTENȚĂ POPULARĂ atât împotriva acestei guvernări incompetente, manipulatorii, mincinoase și periculoase pentru identitatea noastră socială, economică și spirituală, cât și împotriva forțelor oligarhice, a criminalilor ce stau în expectativa revenirii la putere pe fundalul sărăciei și nedreptății generate de actuala guvernare incompetentă”, a anunțat fostul lider al Platformei Demnitate și Adevăr.
Năstase se angajează în această acțiune anunțând în același timp că se angajează să apere valorile naționale și spirituale ale poporului nostru, care sunt suprimate de guvernarea PAS.
“Cetățeni ai Republicii Moldova, noi, cu toții, indiferent care ne este religia, care ne sunt convingerile, aspirațiile și așteptările, ne aflăm într-un mare pericol. Iar acest pericol este reprezentat azi de această guvernare incompetentă, extrem de toxică, la fel ca și cele anterioare, oligarhice, cleptocratice. O guvernare formată din profitori, mulți dintre ei fără profesii, mulți dintre ei fără locuri de muncă anterioare la care să fi demonstrat competențe și comportamente care să-i recomande pentru ocuparea unor funcții de o asemenea importanță, prea mulți dintre ei fără credință și fără frică de Dumnezeu”, a anunțat Năstase în conferința de presă.
El a mai spus că va merge cu cerere la CEDO împotriva actualilor guvernanți și a justiției moldovenești care le este aservită pentru că au scos crucifixul din incinta Ministerului de Interne pe care el l-a instalat atunci când era ministru.
Totodată el spune că de azi înainte va fi cel mai mare contestatar al regimului Sandu.
“NU învinuiesc pe nimeni, în afară de această organizație politică de stânga, progresistă care distruge cu bună știință societatea, economia, identitatea noastră națională, la fel cum până la ei au făcut-o oligarhii cleptocrați. Anunț public această guvernare, că are în mine, începând de astăzi, cel mai mare, mai determinat și mai vocal contestatar”, a declarat Năstase.
Fluxul de știri
0