Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin și Lukașenko, mulțumiți de rezultatul tratativelor de luni de la Minsk

© Sputnik / Pavel Bednyakov / Accesați arhiva multimediaVizita de lucru a lui Vladimir Putin la Minsk, unde a purtat tratative cu Aleksandr Lukașenko
Vizita de lucru a lui Vladimir Putin la Minsk, unde a purtat tratative cu Aleksandr Lukașenko - Sputnik Moldova, 1920, 19.12.2022
Abonare
În cadrul discuțiilor au fost atinse cele mai importante subiecte de importanță fundamentală pentru Belarus și Rusia.
CHIȘINĂU, 19 dec - Sputnik. Tratativele purtate luni la Minsk de Vladimir Putin și Aleksandr Lukașenko au durat mai bine de două ore și jumătate.
În cadrul discuțiilor, la care au participat delegații din partea ambelor state, au fost atinse cele mai importante subiecte de importanță fundamentală pentru Belarus și Rusia.
Întâlnirea de luni, potrivit lui Putin, urmărește, între altele, să identifice soluții și la problemele care încă nu sunt soluționate.
Ambii lideri au calificat drept foarte productive tratativele de luni de la Minsk. În opinia lui Lukașenko, oamenii vor aprecia înalt înțelegerile atinse azi.
Putin a subliniat că discuțiile au vizat atât prioritățile economice, cât și securitatea și cooperarea pe arena mondială.
Un bărbat cu drapelul Rusiei, pe planul secund - o vedere asupra Kremlinului de la Moscova - Sputnik Moldova, 1920, 18.12.2022
Rusia
Expert american: Rusia este o țară prea importantă pentru a o separa de restul lumii
Fluxul de știri
0