Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Start sărbătorilor de iarnă! Astăzi a fost inaugurat pomul de Crăciun

© Sputnik / Mihai CarausPom de Crăciun
Pom de Crăciun - Sputnik Moldova, 1920, 17.12.2022
Abonare
Astăzi a fost inaugurat pomul de Crăciun în centrul Capitalei și a fost dat startul sărbătorilor de iarnă.
CHIȘINĂU, 17 dec – Sputnik. În centrul Capitalei a fost inaugurat astăzi pomul de Crăciun și târgul dedicat sărbătorilor de iarnă. În cadrul evenimentului a fost organizat un spectacol muzical-artistic cu tematică de sărbători.
Bradul a fost instalat în Piața Marii Adunări Naționale, iar în preajma acestuia a fost amenajat Târgul de Crăciun, unde vor fi comercializate obiecte de meșteșugărit și artizanat tradițional, suvenire tematice, jucării, baloane, dar și produse alimentare. Totodată, în PMAN au fost instalate carusele și alte activități distractive pentru copii.
În perioada sărbătorilor de iarnă, chișinăuienii și oaspeții capitalei vor putea face fotografii cu Moș Crăciun în preajma pomului din PMAN. La fel, în căsuța Moșului vor fi zone pentru distracții, iar în zilele de vineri, sâmbătă și duminica, copiii vor putea primi cadouri.
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, unitățile de transport public din Capitală vor fi decorate cu luminițe colorate, iar în sectoarele orașului va fi aprins iluminatul decorativ.
Pe 24 decembrie, începând cu ora 18:00, în Piața Marii Adunări Naționale vor răsuna colinde interpretate de Ansamblul Etnofolcloric „Romanița", iar pe 6 ianuarie 2023, ora 18:00, va fi susținut un program cultural de Ansamblul Etnofolcloric „Crenguța de Iederă".
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 20.08.2022
Societate
Iarna, tot mai aproape: Autoritățile pregătesc un plan pentru sezonul de încălzire
Fluxul de știri
0