Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Șase posturi TV din țară, blocate pe perioada stării de urgență

Televiziune - Sputnik Moldova, 1920, 17.12.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Comisia pentru Situații Excepționale a decis vineri suspendarea a șase posturi de televiziune din țară.
CHIȘINĂU, 17 dec – Sputnik. Şase posturi de televiziune îşi vor suspenda activitatea, conform unei decizii aprobate vineri, în cadrul ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE), prezidate de prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița.
„În scopul protejării spațiului informațional național și prevenirii riscului de dezinformare prin răspândirea informațiilor false sau a tentativelor de manipulare a opiniei publice, având la bază lista persoanelor fizice și juridice supuse sancțiunilor internaționale, precum și multiplele constatări ale Consiliului Audiovizualului pentru lipsa unei informări corecte în reflectarea evenimentelor naționale, dar și a războiului din Ucraina, pe perioada stării de urgență se suspendă licența de emisie a șase servicii media audiovizuale de televiziune: Primul în Moldova, RTR Moldova, Accent TV, NTV Moldova, TV6, Orhei TV”, indică hotărârea CSE.
Dispozițiile Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova sunt obligatorii și executorii pentru conducătorii autorităților administrației publice centrale și locale, ai agenților economici, ai instituțiilor publice, precum și pentru cetățeni și alte persoane aflate pe teritoriul Republicii Moldova.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 16.12.2022
Politică
Deputat, despre lege Magnițki: Este o „lege a bâtei”
Fluxul de știri
0