Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Gavrilița l-a prezentat pe Staicu noilor săi subalterni

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaNatalia Gavrilița l-a prezentat colectivului Serviciului Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor pe noul director al instituției, Daniel-Marius Staicu
Natalia Gavrilița l-a prezentat colectivului Serviciului Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor pe noul director al instituției, Daniel-Marius Staicu - Sputnik Moldova, 1920, 15.12.2022
Abonare
Gavrilița: Staicu „are o experiență profesională vastă atât în Republica Moldova, cât și în România, în domeniul investigării și combaterii evaziunii fiscale, spălării banilor, fraudelor fiscale și identificării activelor”.
CHIȘINĂU, 15 dec – Sputnik. Prim-ministrul moldovean Natalia Gavrilița l-a prezentat joi colectivului Serviciului Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor pe noul director al instituției, Daniel-Marius Staicu. Acestuia i-a fost acordată recent cetățenia Republicii Moldova prin decret semnat de Maia Sandu, printr-o procedură specială și rapidă, în scopul numirii lui în această funcție.
Gavrilița a menționat azi că Staicu „are o experiență profesională vastă atât în Republica Moldova, cât și în România, în domeniul investigării și combaterii evaziunii fiscale, spălării banilor, fraudelor fiscale și identificării activelor”.
Premierul și-a exprimat convingerea că noul conducător va aduce o contribuție substanțială în procesul dezvoltare a Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, de aplicare a legislației de sancțiuni în Republica Moldova și implementarea acțiunilor concrete, în beneficiul cetățenilor.
Daniel-Marius Staicu a mulțumit pentru încrederea acordată. El a spus că sarcina de bază va rămâne eficientizarea activității Serviciului:
„Vom intensifica comunicarea atât cu instituțiile statului, cât și cu mediul privat, ca să avem o activitate cât mai eficientă. Sunt convins că, alături de colegi, vom transpune legislația în vederea susținerii parcursului european al Republicii Moldova și vom realiza toate obiectivele propuse”, a declarat proaspătul demnitar, deținător de câteva zile a cetățeniei moldovenești.
Oazu Nantoi - Sputnik Moldova, 1920, 15.12.2022
Politică
Oazu Nantoi se teme că eurooptimiștii moldoveni ar putea deveni „euroidioți”
Fluxul de știri
0