Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu i-a convocat azi pe Litvinenco, Munteanu și Dragalin

© Sputnik / Rodion ProcaPreședinția Republicii Moldova
Președinția Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 14.12.2022
Abonare
Sandu a revenit din lunga sa călătorie peste hotare și i-a convocat în ședință pe ministrul Justiției, pe Procurorul General interimar și pe șefa Procuraturii Anticorupție.
CHIȘINĂU, 14 dec – Sputnik. Președintele Maia Sandu a avut astăzi o ședință de lucru cu ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, cu Procurorul General interimar, Ion Munteanu, și cu șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, informează Președinția.
„Ședința s-a focusat pe rezultatul participării șefei statului, săptămâna trecută, la Conferința Internațională Anticorupție din SUA și pe discuțiile pe care le-a avut cu autoritățile din Statele Unite pentru avansarea țării noastre în lupta anticorupție. De asemenea, s-a discutat despre acțiunile de recuperare a bunurilor și activelor fraudate din Moldova și duse în alte țări. Maia Sandu a recomandat revizuirea necesităților instituționale și legislative ale sectorului anticorupție, pentru a accelera procesul de recuperare a bunurilor”, se precizează în comunicatul oficial.
Maia Sandu și Klaus Schwab - Sputnik Moldova, 1920, 13.12.2022
Politică
Maia Sandu a discutat cu Klaus Schwab despre situația din Republica Moldova
Fluxul de știri
0