Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Călătoria cu troleibuzul se scumpește la Bălți

© Sputnik / Osmatescotransport
transport - Sputnik Moldova, 1920, 10.12.2022
Abonare
Călătoria cu troleibuzul se scumpește la Bălți începând cu 1 ianuarie.
CHIȘINĂU, 10 dec – Sputnik. Călătoriile cu troleibuzele în municipiul Bălți se scumpesc. Consilierii municipali au aprobat în ședința de astăzi noul tarif. Astfel, din 1 ianuarie 2023, bălțenii vor achita 5 lei pentru o călătorie, față de 3 cât este acum.
Potrivit șefei Întreprinderii Municipale „Direcția de troleibuze Bălți”, majorarea tarifului este condiționată de scumpirea energiei electrice. Potrivit acesteia, de vinerea trecută, întreprinderea achita pentru energia electrică, în orele de vârf, 10 lei și 80 de bani kW, scrie presa locală.
Elena Maximciuc a mai menționat că chiar și după majorarea tarifului, întreprinderea municipală va avea un deficit de 6 milioane de lei.
Ultima dată, prețul pentru călătoriile cu transportul public din municipiul Bălți s-a majorat în luna martie a acestui an.
Amintim că din 1 iulie tariful pentru călătoria în transportul public din Chișinău a crescut. Tariful pentru un bilet este de 6 lei, iar anterior a costat 3 lei. Costul biletului este unic pentru troleibuz și autobuz, în oraș și în suburbii.
Casă de locuit  - Sputnik Moldova, 1920, 09.12.2022
Societate
Gospodăriile nu vor mai putea fi iarna deconectate de la gaze, căldură și electricitate
Fluxul de știri
0