Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șeful Moldovagaz anunță că unele compensații nu corespund gradului de vulnerabilitate

© Sputnik / Mihai Carausimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 08.12.2022
Abonare
Compania Moldovagaz anunță joi, 8 decembrie, despre finalizarea procesului de emitere și distribuire a facturilor de plată pentru gazele naturale consumate în luna noiembrie a anului curent.
CHIȘINĂU, 8 dec – Sputnik. În facturile la gazele naturale pentru luna noiembrie ar putea exista erori. Anunțul a fost făcut de către șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, pe canalul său de telegram.
Potrivit lui, au fost identificate cazuri când gradul de vulnerabilitate socială a unor consumatori, indicat în aceste acte de plată, diferă de statutul stabilit de Guvern prin intermediul platformei www.compensatii.gov.md.
În acest caz, oamenii sunt îndemnați să achite plățile conform facturilor emise pentru consumul lunii noiembrie. Iar discrepanțele financiare identificate în următoarele zile sau săptămâni vor fi înregistrate ca plată în avans.
️Moldovagaz mai informează că recalcularea efectuată se va reflecta în factura pentru luna decembrie, care urmează a fi expediată consumatorilor la începutul lunii ianuarie.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 06.12.2022
Politică
Sandu a cerut ajutor și de la Secretarul de Stat american pentru Energie
Fluxul de știri
0