Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Fiul cel mare al lui Trump critică dur Ucraina pentru prigonirea Bisericii Ortodoxe

© Photo : Moldova OrtodoxăCreștini ortodocși, imagine din arhivă
Creștini ortodocși, imagine din arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 03.12.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Donald Trump Jr, fiul cel mare al fostului preşedintelui american Donald Trump, a criticat pe Twitter finanţarea Ucrainei în timp ce această ţară prigoneşte Biserica Ortodoxă.
CHIȘINĂU, 3 dec - Sputnik. Donald Trump Jr a criticat deschis felul în care Ucraina prigoneşte Biserica Ortodoxă.
„BREAKING: Zelenski interzice Biserica Ortodoxă Ucraineană. Guvernul lui a descins, de asemenea, la bisericile ortodoxe și a arestat preoți. Este un susținător al libertății. Hai să-i trimitem încă 100 de miliarde de dolari fără să aibă vreo responsabilitate”, a scris Donald Trump Jr. pe Twitter.
Fiul fostului preşedinte face referire la ajutoarele financiare acordate de SUA Ucrainei în timp ce Kievul prigoneşte Biserica Ortodoxă Ucraineană.
Statele Unite vor oferi Ucrainei un nou ajutor financiar în valoare de 4,5 miliarde de dolari, a anunţat pe 22 noiembrie secretara Trezoreriei SUA, Janet Yellen.
Asistenţa financiară a SUA pentru Ucraina ajunge astfel la 13 miliarde de dolari, precizează secretara Trezoreriei SUA, care însă îndeamnă şi ''alţi donatori să sporească asistenţa pentru Ucraina''.
Un angajat al forțelor speciale ucrainene lângă mănăstirea Lavra Pecersk din Kiev, arhiva foto - Sputnik Moldova, 1920, 02.12.2022
Editoriale
„Semnalul a fost dat”. Kievul a decis să adopte măsuri extreme
Fluxul de știri
0